Commers Welzijn & Services

Tel: 06 46 41 42 92
E-mail: moniquecommers@gmail.com

Persoonlijke aandacht is het mooiste wat je iemand kunt geven

Wie ik ben en mijn ervaring

Ik ben Monique, een open minded optimiste met een grote passie en interesse voor mensen en sociale relaties en vind het fijn om mensen blij te maken. 

Mijn kracht ligt in het leggen van verbinding. Omgaan met diversiteit loopt als een rode draad door mijn leven, die ik heb weten te vertalen in het welzijn van mensen.

Ik ben vriendelijk, empathisch, geduldig, betrokken en betrouwbaar. Daarnaast beschik ik ook over humor en goede communicatieve vaardigheden waarin de mens altijd centraal staat.

Mijn ervaring als persoonlijke begeleider heb ik opgedaan bij cliënten in verpleeghuizen en in de thuiswoonsituatie. Referenties kan ik u op aanvraag verstrekken.

Tevens ben ik in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een AGB-code voor cliënten met een persoonsgebonden budget (PGB).

Wat vind ik belangrijk?

Mensen met respect voor wie zij zijn, begeleiden en ondersteunen in hun mogelijkheden. Niet kijken naar de beperkingen maar juist de mogelijkheden stimuleren met met positieve aandacht: want alles wat je aandacht geeft groeit!

Waar ben ik werkzaam?

Ik ben werkzaam in de regio Den Haag (Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Stompwijk, Voorschoten, Nootdorp, Rijswijk en Wassenaar). Overige gemeenten op aanvraag.

Tarief vanaf euro 37,50 per uur (inclusief BTW) mede afhankelijk van zorgvraag en maatwerk. Kilometervergoeding tot 20 kilometer (enkele reis) niet van toepassing, boven 20 kilometer 25 eurocent per kilometer. Tarief is inclusief auto en brandstof binnen bovenstaande regio.
Reiskosten, parkeerkaarten, toegangsbewijzen en versnaperingen voor rekening van de cliënt.
Voor weekend en feestdagen zal een toeslag van toepassing zijn. 

Heeft u belangstelling?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op en ik maak graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek.


Commers Welzijn & Services
Monique 
Commers
Tel: 06 46 41 42 92
E-mail: moniquecommers@gmail.com